pariori

Discutii intre pariori !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Stanleybet

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Stanleybet la data de Joi Iul 22, 2010 5:51 am

Admin

avatar
Admin
Prezentare:

Stanleybet, filiala din Romania a companiei Stanleybet International, este unul dintre cei mai mari jucatori pe piata locala a jocurilor de noroc, care va pune la dispozitie atat pariuri sportive cat si nonsportive.

Infiintata in 1997, firma britanica Stanleybet International a devenit una dintre cele mai importante companii multinationale de pariuri sportive din Europa. Initial, afacerea s-a dezvoltat in Italia, avand la baza un model inovator, compatibil cu legislatia UE, intemeiat pe oferirea de servicii de pariere in baza licentei obtinute in Marea Britanie. Legalitatea folosirii acestui sistem a fost confirmata de Curtea Europeana de Justitie in doua dintre cele mai rasunatoare cazuri din domeniul jocurilor de noroc: Gambelli si Placanica. Stanleybet activeaza in acest sistem in Cipru, Germania si Italia, dar in acelasi timp opereaza agentii licentiate pe plan national in Romania, Belgia si Croatia.

Cu sediul la Liverpool, Stanleybet International este condusa de echipa executiva care a dezvoltat operatiunile de pariuri sportive ale grupului Stanley Leisure. Afacerea s-a dovedit un succes, fapt confirmat si prin valoarea tranzactiei de vanzare a acesteia, de peste 500 milioane £, suma care in 2005 a reprezentat un record absolut pe piata pariurilor sportive din Regatul Unit.

Incepand cu 7 ianuarie 2004, cand s-a dat startul castigurilor in prima agentie Stanleybet din Romania, ne-am extins la nivel national, detinand in prezent 200 de agentii in care ne dovedim zilnic seriozitatea si profesionalismul in domeniul pariurilor sportive.

Ne-am conturat deja o identitate proprie, ne-am dobandit un prestigiu, am marcat un important punct de referinta in evolutia pietei romanesti de pariuri.

Suntem membri ai:
Romanian Bookmakers, Asociatia Organizatorilor de Pariuri din Romania (membru fondator)
Camerei de Comert si Industrie Romano-Britanica
Uniunii Generale a Industriasilor din Romania

Viziune
Satisfactia clientilor nostri ne garanteaza succesul intr-un mediu de afaceri dinamic si din ce in ce mai competitiv.

Misiune
Misiunea noastra este sa asiguram satisfactie deplina clientilor nostri, prin oferirea celor mai bune servicii din Romania in domeniul pariurilor sportive.

Valori
Clientul nostru este pe primul loc. Oferim calitate, valoare si servicii excelente pentru toti clientii nostri.
Profesionalism si calitate. Competenta, dedicarea si implicarea personalului nostru in transpunerea experientei britanice din domeniul pariurilor sportive pe piata romaneasca, sunt ingredientele succesului nostru.
Seriozitate. Apreciem si respectam partenerii, clientii si angajatii, le acordam toata increderea si le servim interesele in egala masura.
Dinamism. Avem energia si determinarea de a face fata schimbarilor si de a lansa provocari clientilor nostri, surprinzandu-i cu cele mai tentante produse si servicii.

Vezi profilul utilizatorului http://pariori.forumgratuit.ro

2 Stanleybet la data de Joi Iul 22, 2010 6:58 pm

marian.

avatar
Admin

Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum