pariori

Discutii intre pariori !


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Tipuri de Pariuri

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Tipuri de Pariuri la data de Joi Iul 22, 2010 3:47 pm

marian.

avatar
Admin
 • Pariuri 1 X 2

Este probabil cel mai intalnit tip de pariu din lume, se pariaza 1 (victorie gazde), X (meci egal) sau 2 (victorie oaspeti). Selectia dumneavoastra trebuie sa fie corecta pentru ca pariul sa fie castigator.

 • Pariuri Sansa Dubla, 1X, X2 sau 12

Sansa dubla inseamna ca puteti paria pe doua rezultate ale aceluiasi meci. Puteti paria 1X (victorie gazde sau egal), X2 (egal sau victore oaspeti) sau 12 (victorie gazde sau victorie oaspeti). De exemplu daca pariati 1X la un meci si rezultatul final este 0-0, pariul dumneavoastra este castigator.

 • Pariu combinat pe doua sau mai multe evenimente

Pariul combinat consta intr-un pariu care implica selectii pentru doua sau mai multe evenimente. Pentru ca pariul sa fie castigator, toate selectiile trebuie sa fie corecte.

 • Pariu Sub/Peste (Under/Over)

Pentru acest tip de pariu trebuie sa mentionati daca numarul total de goluri, dupa 90 de minute, va fi peste sau sub numarul specificat in pariu. De obicei se pariaza pe sub 2,5 sau peste 2,5 dar la pariurile live puteti gasi si alte posibilitati (sub 3,5 sau peste 3,5 si nu numai). Daca pariati sub 2,5 la un meci, pariul dvs. este castigator daca in acel meci se inscriu doua sau mai putine goluri. Daca pariati peste 2,5 la un meci, pariul dvs. este castigator daca in acel meci se marcheaza 3 sau mai multe goluri.

 • Pariu Scor Exact

Pentru acest tip de pariu trebuie sa indicati scorul exact al unui eveniment sportiv. De exemplu, daca pariati la un meci de fotbal ca echipa gazda va castiga cu scorul de 1-0, atunci pariul dvs. este castigator doar daca scorul final va fi 1-0 pentru echipa gazda.

 • Pariuri pauza

Pentru acest tip de pariu trebuie sa indicati pronosticul care credeti ca va avea loc la pauza. Toate pariurile sunt onorate la pauza pe baza scorului din prima repriza.

 • Pariu Pauza/Final (Halftime/Fulltime)

Pentru acest tip de pariu trebuie sa indicati pronosticul corect atat pentru pauza cat si pentru final. Ambele mize trebuie sa fie corecte pentru ca pariul sa fie castigator. De exemplu pariati la un meci 1/1. Pentru ca pariul dvs. sa fie castigator echipa gazda trebuie sa conduca la pauza si sa iasa invingatoare la final.

 • Pariu Mai Multe Goluri

Pentru acest tip de pariu trebuie sa indicati cand se vor inscrie mai multe goluri, in prima repriza sau in repriza secunda.

 • Pariuri Pe Cartonase

Pentru acest tip de pariu trebuie sa pariati care echipa va primi primul cartonas (galben sau rosu, in functie de eveniment).

 • Pariuri Pe Cornere

Pentru acest tip de pariuri trebuie sa pariati care echipa va executa primul corner. Casele de pariuri pot oferi si alte tipuri de pariuri, de exemplu, care echipa ajunge prima sa execute 3 cornere.

 • Handicap Asiatic 0:0

Pentru acest tip de pariu puteti paria doar pe 1 (victorie gazde) sau pe 2 (victorie oaspeti). Indiferent ce pariati, in cazul in care meciul se termina la egalitate, veti primi inapoi suma mizata.

 • Pariu Pe Pimul Gol

In aceasta situatie trebuie sa pariati pe echipa care credeti ca va deschide scorul.

 • Pariu Pe Numar De Goluri


In aceasta situatie putem sa pariem pe numarul de goluri care se vor inscrie intr-un meci si avem mai multe posibilitati: un gol, 2 goluri, 3 goluri, cel putin un gol, cel putin doua goluri, etc .


 • Pariu LIVE

In sistemul de pariuri live, aveti posibilitatea de a plasa pariuri in timp real, ceea ce inseamna ca puteti beneficia de cote actualizate continuu si puteti paria chiar in timpul evenimentului sportiv. In acest mod, aveti avantajul de a putea reactiona la toate schimbarile de situatie, plasand pariurile cu usurinta si precizie.

 • Pariu Competitie

In aceasta situatie putem paria pe castigatorul unei competitii. De exemplu, in Serie A, putem paria in orice moment al campionatului pe echipa care credem noi ca va castiga campionatul.Vezi profilul utilizatorului

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum